EN

PL

RO

Acasa

Detalii

Suport

Portofoliu

Contact

Cum functioneaza?

Utilizarea platformei se bazeaza pe niste procese intuitive, alaturi de o interfata prietenoasa si simpu de utilizat pentru oricine, indiferent de pregatire.

 

Nu este necesar sa se instaleaze absolut nimic, deoarece accesul se face online prin intermediul oricarui tip de browser (Internet Explorer, Mozzila Firefox, Safari, Chrome, Opera) iar in cele ce urmeaza, daca urmariti filmuletul alaturat sau pasii descrisi mai jos, va veti putea face o idee despre cum functioneaza The Knowledge Board.

Platforma Knowledge Board este adaptata pentru a functiona in cadrul oricarui tip de browser web, iar cerintele legate de conexiunea la internet implica un minim de 32 kb/ sec. Cu cat dotarile hardware ale companiei client sunt mai avansate, cu atat aplicatia va functiona in parametri direct proportionali

 

(ex: timpul de afisare pentru diverse tipuri de fisiere ce ar putea fi regasite in cadrul materialelor de training).

Ce este Knowledge Board?

Knowledge Board este o platforma de e-learning, care aduce un plus prin cele doua module aditionale cu care este inzestrata: testare si instrumente de statistica.

 

Materialele educationale pot fi centralizate in cadrul platformei, monitorizand procesul de insusire a informatiei indeaproape, datele obtinute in urma sesiunilor de testare putand fi prelucrate si analizate tot in cadrul platformei, ca mai apoi rezultatele finale sa fie oferite sub forma de rapoarte si grafice, in asa fel incat deciziile necesare sa poata fi luate in functie de date concrete si relevante.

INVATA

TESTEAZA

ANALIZEAZA

Centralizeaza toate materialele educationale indiferent de formatul lor, oferind cursantilor posibilitatea de a accesa informatia online, exact atunci cand este nevoie. Indiferent de numarul de cursanti, acestia pot fi segmentati in grupuri, expunandu-li-se astfel doar informatia care ii priveste in mod direct la momentul potrivit

Chiar daca vrei sa testezi un singur utilizator sau un grup intreg, poti sa organizezi sesiuni de testare programate, cu intrebari de tip grila sau cu raspuns redactabil. Experienta fiecarui test va fi una cat se poate de reala si impartial pentru orice candidat, gratie parametrilor despre care vom discuta in continuare

KB detine un modul dedicate analizei de date obtinute in urma testarilor. Astfel, in orice moment, se pot obtine informatii legate de rezultatele fiecarui utilizator in parte sau a unui grup intreg, in functie de perioada stabilita, intrebarile care au cauzat cele mai multe probleme cursantilor, sau...

Daca dupa ce ati parcurs detaliile despre platforma 'The Knowledge Board', sunteti interesati de tipurile de licente si pretul acestora, va invitam sa ne contactati aici sau la adresa de email sales@theknowledgeboard.com

PASUL 1

PASUL 2

PASUL 3

Dupa achizitionarea licentei de utilizare, vom dezvolta un design personalizat pentru al platformei pentru compania Dvs. urmand ca interfata de administrare precum si cea destinata utilizatorilor sa reprezinte imaginea fiecarei companii ce utilizeaza platforma. Fiecare administrator desemnat de compania client va putea incarca bazele de date cu membri utilizatori si le va oferi accesul in cadrul platformei.

Se creaza sesiunile de training prin incarcarea materialelor educationale. Oferim posibilitatea fiecarei companii de a incarca orice tip de material educational sub forme diverse: PDF, DOC, PPT, XLS, prezentari Flash, fisiere audio/video sau linkuri catre materiale stocate in alte locatii, iar platforma va oferi administratorului date exacte legate de accesarea tuturor materialelor de catre cursanti.

Testarea se va face in functie de coordonatele introduse in modulul destinat organizarii testelor, compania client avand control deplin asupra acestui proces. Am luat masuri pentru a diminua orice posibilitate a tentativelor de frauda, iar la finalul perioadei de testare, administratorul va putea analiza datele obtinute in urma sesiunilor, pentru a trasa concluzii privind activitatea membrilor utilizatori si a lua decizii in functie de datele obtinute.

Avantajele oferite de catre Knowledge Board

Segmentare

Flexibilitate

Usor de folosit

Se poate incarca orice tip de material educational in format electronic: PDF, PPT, prezentari Flash, animatii 3D sau documente, fisiere audio sau video.

Utilizatorii pot fi impartiti pe grupuri in asa fel incat materialele educationale sa poata fi facute disponibile fiecarui grup in functie de criteriile stabilite de catre compania client.

Nu necesita training indelungat pentru administrator sau membru utilizator si nici implicarea departamentului de IT.

Continuitate si eficienta

Securitate

Putere de analiza

Acces securizat, bazat pe emailul de companie - pentru fiecare autentificare a unui membru utilizator, se genereaza o parola noua care nu va fi valida decat pentru acea sesiune.

Educa membrii utilizatori CONTINUU, iar testele se pot da ORICAND, nu doar dupa traditionala sesiune de training. Astfel, reactia la schimbarile pietei sau la actiunile celorlalti jucatori din piata, sa fie una prompta.

Instrumentele de analiza si raportare din cadrul modulului dedicat statisticilor, ofera o viziune realista asupra procesului educational prin analiza rezultatelor obtinute in urma testelor.

Bun venit la centrul de suport!

Studiu de caz

Primii pasi

Va invitam sa parcurgem impreuna un scenariu realist in clipul de alaturi, in care vom observa platforma in actiune. Cazul de fata implica o companie farmaceutica, ce are 400 de reprezentanti medicali disparati pe teritoriul unei tari, iar fiecare dintre ei trebuie sa promoveze un test legat de un nou produs. Haideti sa urmarim ce se intampla pentru o imagine de ansamblu si mai clara asupra modului de functionare a platformei.

disponibil in curand

Prezentarea PDF poate fi descarcata in prealabil si parcursa in cazul in care nu aveti acces la internet si doriti sa discutati cu partenerii Dvs. despre KB, iar fisierul interactiv ofera raspunsuri pentru orice intrebare des intalnita in procesul de utilizare al platformei - dupa descarcare, butonul F5 va da startul urmand ca orice subiect sa se afle la un click distanta. Desigur, daca vor mai fi intrebari, va invitam sa ne contactati direct

Toate materialele necesare pentru o experienta complete in ceea ce priveste utilizare KB, se afla pe aceasta pagina si va invitam sa le parcurgeti oricand aveti nevoie de o anumita informatie.

Ghidul Knowledge Board

Tutoriale video

Daca doriti sa aflati cum functioneaza fiecare modul al platformei ’The Knowledge Board’ va oferim accesul grautuit la tutoriale video pentru fiecare modul in parte. Le puteti accesa imediat ce completati numele, prenumele si adresa Dvs. de email in campurile formularului de mai jos:

Portofoliu

Proiect desfasurat sub egida ARPIM

Alegeti logo-ul pentru a viziona/descarca testimonialele clientilor nostri sau pentru a accesa site-ul companiei.

Contact

Submitting Form...

Probleme de conectare la server.

Formular trimis.

Se trimite...

Problema de conectare la server.

Formular trimis.